OpenSceneGraph Forum Forum Index OpenSceneGraph Forum
Official forum which mirrors the existent OSG mailing lists. Messages posted here are forwarded to the mailing list and vice versa.
 
   FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    RulesRules    UsergroupsUsergroups    RegisterRegister 
 Mail2Forum SettingsMail2Forum Settings  ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
   AlbumAlbum  OpenSceneGraph IRC ChatOpenSceneGraph IRC Chat   SmartFeedSmartFeed 

Building osgBullet?


 
Post new topic   Reply to topic    OpenSceneGraph Forum Forum Index -> General [3rdparty]
View previous topic :: View next topic  
Author Message
kantaki
Newbie


Joined: 21 Apr 2013
Posts: 5

PostPosted: Wed Jul 31, 2013 6:24 pm    Post subject:
Building osgBullet?
Reply with quote

I could't compile osgWorks so I downloaded the latest svn version which did compile fine. But I am unable to compile osgBullet, well I am not able to generate the make files in linux with cmake.

It tells me that i can't find osgWorks. This error is explained on the offical repo but I still have no clue what I have to do.

Quotation from the wiki:


Quote:
In summary:

If the dependency is in a standard location, you shouldn't need to set any variables. CMake should just find them.
Set either the OSGWORKS_ROOT variable (if installed in a non-standard location) or both the OSGWORKS_BUILD_DIR and OSGWORKS_SOURCE_DIR variables (if using the dependency from a source tree). You should never have to set all three.


What files do I have to adjust? I currently have it installed in /usr/

------------------
Read this topic online here:
http://forum.openscenegraph.org/viewtopic.php?p=53794#53794







------------------
Post generated by Mail2Forum
Back to top
View user's profile Send private message
RamonTalavera
Newbie


Joined: 11 Nov 2013
Posts: 4

PostPosted: Mon Nov 11, 2013 12:13 pm    Post subject:
Try indicating the place by hand
Reply with quote

Hi,

Did you try to tell CMAKE where to find them by hand? point it towards the include and lib directories of the compiled OsgWorks. After doing so, press configure again and it should find the library.


Thank you!

Cheers,
Ramon
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OpenSceneGraph Forum Forum Index -> General [3rdparty] All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts bounding box collisions (without osgb... Trajce Nikolov NICK General 6 Sun Mar 12, 2017 8:56 pm View latest post
No new posts Error building terrain with shapefile... robertosfield VirtualPlanetBuilder [vpb] 0 Mon Feb 06, 2017 9:11 am View latest post
No new posts Error building terrain with shapefile... vinothrajendran4 VirtualPlanetBuilder [vpb] 0 Mon Feb 06, 2017 6:24 am View latest post
No new posts Problem building .dae format file us... vinothrajendran4 VirtualPlanetBuilder [vpb] 4 Wed Jan 18, 2017 12:05 pm View latest post
No new posts Disable FFMpeg while building OSG? jiapei100 Build system [build] 1 Fri Jan 06, 2017 11:36 pm View latest post


Board Security Anti Bot Question MOD - phpBB MOD against Spam Bots
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Protected by Anti-Spam ACP