OpenSceneGraph Forum Forum Index OpenSceneGraph Forum
Official forum which mirrors the existent OSG mailing lists. Messages posted here are forwarded to the mailing list and vice versa.
 
   FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    RulesRules    UsergroupsUsergroups    RegisterRegister 
 Mail2Forum SettingsMail2Forum Settings  ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
   AlbumAlbum  OpenSceneGraph IRC ChatOpenSceneGraph IRC Chat   SmartFeedSmartFeed 

VPB broken with OSG 3.2?


 
Post new topic   Reply to topic    OpenSceneGraph Forum Forum Index -> VirtualPlanetBuilder [vpb]
View previous topic :: View next topic  
Author Message
termite
User


Joined: 10 Jun 2009
Posts: 26

PostPosted: Tue Aug 13, 2013 7:11 pm    Post subject:
VPB broken with OSG 3.2?
Reply with quote

Hello,
maybe vpb is broken with new release 3.2 of OSG?
This is my simple command:
Code:
osgdem -t a.tif  -l 3 -o furlo.osgt

and the image a.tif is


The result in osgviewer is



Massimo
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OpenSceneGraph Forum Forum Index -> VirtualPlanetBuilder [vpb] All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts The link to download Android pre pack... segovax General [3rdparty] 2 Thu Aug 11, 2016 6:25 pm View latest post
No new posts openScenegraph-3.4 gles plugin broken? Voerman, L. Submission 1 Wed Feb 24, 2016 1:08 pm View latest post
No new posts gstreamer detection broken in 3.4.0, ... Dmitry Marakasov Submission 0 Thu Aug 13, 2015 4:34 pm View latest post
No new posts VPB broken with OSG 3.2 termite General 3 Tue Aug 20, 2013 4:23 pm View latest post
No new posts OS/X 10.6.8 with CMake 2.8.8 broken 3dhelp General 1 Wed Jan 09, 2013 7:23 am View latest post


Board Security Anti Bot Question MOD - phpBB MOD against Spam Bots
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Protected by Anti-Spam ACP