OpenSceneGraph Forum Forum Index OpenSceneGraph Forum
Official forum which mirrors the existent OSG mailing lists. Messages posted here are forwarded to the mailing list and vice versa.
 
   FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    RulesRules    UsergroupsUsergroups    RegisterRegister 
 Mail2Forum SettingsMail2Forum Settings  ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
   AlbumAlbum  OpenSceneGraph IRC ChatOpenSceneGraph IRC Chat   SmartFeedSmartFeed 

Problems compiling OSG 3.2 with QT 5.1


 
Post new topic   Reply to topic    OpenSceneGraph Forum Forum Index -> Build system [build]
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Twiddeldidu
Newbie


Joined: 04 Aug 2013
Posts: 12

PostPosted: Tue Mar 04, 2014 9:20 am    Post subject:
Problems compiling OSG 3.2 with QT 5.1
Reply with quote

Hi,

I have the same problem with Qt 5.1 and Open Scene Graph 3.2, too.
It seems OSG doesn't find Qt 5 and searches for Qt 4 instead.

I already tried the following defines in the cmake cache.

set(CMAKE_PREFIX_PATH "C:/Qt/5.1.1/msvc2012_64_opengl/bin" CACHE PATH "")
set(Qt_FIND_VERSION "5.1.1" CACHE PATH "")
set(ENV{QTDIR} "C:/Qt/5.1.1/msvc2012_64_opengl" CACHE PATH "")

Any ideas?

Thank you!

Cheers,
Thomas

------------------
Read this topic online here:
http://forum.openscenegraph.org/viewtopic.php?p=57527#57527







------------------
Post generated by Mail2Forum
Back to top
View user's profile Send private message
Twiddeldidu
Newbie


Joined: 04 Aug 2013
Posts: 12

PostPosted: Tue Mar 04, 2014 9:20 am    Post subject:
Problems compiling OSG 3.2 with QT 5.1
Reply with quote

Hi,

i was able to solve the issue with finding qt5 by setting those variables:

set(DESIRED_QT_VERSION "5" CACHE STRING "")
set(CMAKE_PREFIX_PATH "C:/Qt/5.1.1/msvc2012_64_opengl" CACHE PATH "")

Thank you!

Cheers,
Thomas

------------------
Read this topic online here:
http://forum.openscenegraph.org/viewtopic.php?p=57528#57528







------------------
Post generated by Mail2Forum
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OpenSceneGraph Forum Forum Index -> Build system [build] All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts osglight demo problems with Intel gra... eventhorizon5 General 2 Mon Jul 09, 2018 8:52 pm View latest post
No new posts Problems with MRT romulogcerqueira General 9 Sat May 12, 2018 4:46 pm View latest post
No new posts Memory problems in Windows/Visual Studio markja General 6 Thu Apr 19, 2018 3:20 pm View latest post
No new posts Problems with osgText::Text internal ... brianh General 3 Tue Mar 20, 2018 10:45 am View latest post
No new posts Undocking WIN32 causes problems adrianj General 0 Sat Mar 10, 2018 4:16 am View latest post


Board Security Anti Bot Question MOD - phpBB MOD against Spam Bots
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Protected by Anti-Spam ACP