OpenSceneGraph Forum Forum Index OpenSceneGraph Forum
Official forum which mirrors the existent OSG mailing lists. Messages posted here are forwarded to the mailing list and vice versa.
 
   FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    RulesRules    UsergroupsUsergroups    RegisterRegister 
 Mail2Forum SettingsMail2Forum Settings  ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
   AlbumAlbum  OpenSceneGraph IRC ChatOpenSceneGraph IRC Chat   SmartFeedSmartFeed 

error in moc_QGraphicsViewAdapter.cpp


 
Post new topic   Reply to topic    OpenSceneGraph Forum Forum Index -> Build system [build]
View previous topic :: View next topic  
Author Message
rtbo
Newbie


Joined: 18 Jan 2014
Posts: 6

PostPosted: Sat Jan 18, 2014 11:22 pm    Post subject:
error in moc_QGraphicsViewAdapter.cpp
Reply with quote

Hi,

I built smoothly OSG-3.2 with Qt-5.2 and MingW 4.8 (as provided by Qt) except when it comes to osgQt.

for some reason the moc generated file
Code:
src\osgQt\__\__\include\osgQt\moc_QGraphicsViewAdapter.cpp

is missing the include directive at the top of the file
Code:
#include "osgQt/QGraphicsViewAdapter"


Strange, because in my personal projects, this never occurred.

Had anyone this problem?

Anyway, adding the directive manually solves the issue.



Cheers,
Remi
Back to top
View user's profile Send private message
rtbo
Newbie


Joined: 18 Jan 2014
Posts: 6

PostPosted: Tue Mar 04, 2014 9:19 am    Post subject:
error in moc_QGraphicsViewAdapter.cpp
Reply with quote

Hi,

I built smoothly OSG-3.2 with Qt-5.2 and MingW 4.8 (as provided by Qt) except when it comes to osgQt.

for some reason the moc generated file

Code:
src\osgQt\__\__\include\osgQt\moc_QGraphicsViewAdapter.cpp


is missing the include directive at the top of the file

Code:
#include "osgQt/QGraphicsViewAdapter"



Strange, because in my personal projects, this never occurred.

Had anyone this problem?

Anyway, adding the directive manually solves the issue.



Cheers,
Remi

------------------
Read this topic online here:
http://forum.openscenegraph.org/viewtopic.php?p=57914#57914







------------------
Post generated by Mail2Forum
Back to top
View user's profile Send private message
Riccardo Corsi
Guest





PostPosted: Wed Apr 30, 2014 3:56 pm    Post subject:
error in moc_QGraphicsViewAdapter.cpp
Reply with quote

Hi Remy,


same issue here.
My config is osg 3.2.0, qt 5.3-beta, all built 32bit with VS2013.


I had to use the patched version of CMake provided here: [url=https://groups.google.com/forum/#!msg/osg-users/LoSdfK9pyOU/SOg9N1V1xXsJ]https://groups.google.com/forum/#!msg/osg-users/LoSdfK9pyOU/SOg9N1V1xXsJ[/url]
and manually add the include file that you mention (thx!)


Ricky



On Sun, Jan 19, 2014 at 12:22 AM, Remi Thebault < (
Only registered users can see emails on this board!
Get registred or enter the forums!
)> wrote:
Quote:
Hi,

I built smoothly OSG-3.2 with Qt-5.2 and MingW 4.8 (as provided by Qt) except when it comes to osgQt.

for some reason the moc generated file

Code:
srcosgQt____includeosgQtmoc_QGraphicsViewAdapter.cpp


is missing the include directive at the top of the file

Code:
#include "osgQt/QGraphicsViewAdapter"



Strange, because in my personal projects, this never occurred.

Had anyone this problem?

Anyway, adding the directive manually solves the issue.



Cheers,
Remi

------------------
Read this topic online here:
http://forum.openscenegraph.org/viewtopic.php?p=57914#57914





_______________________________________________
osg-users mailing list
(
Only registered users can see emails on this board!
Get registred or enter the forums!
)
http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org


------------------
Post generated by Mail2Forum
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OpenSceneGraph Forum Forum Index -> Build system [build] All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts openGL error 'stack overflow' at afte... nebsar General 7 Sun Dec 23, 2018 6:05 am View latest post
No new posts use vs2013 to build osg3.6.3, some er... FreeSouth General 0 Sat Dec 08, 2018 3:26 pm View latest post
No new posts OpenGL viewport error (with Oculus) Riccardo Corsi General 6 Wed Oct 17, 2018 10:44 am View latest post
No new posts [Crash issue] no error info even set ... pwang General 1 Sun Jul 29, 2018 1:20 pm View latest post
No new posts Build error under Windows? Need feedb... robertosfield General 3 Wed Jun 27, 2018 11:11 am View latest post


Board Security Anti Bot Question MOD - phpBB MOD against Spam Bots
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Protected by Anti-Spam ACP