OpenSceneGraph Forum Forum Index OpenSceneGraph Forum
Official forum which mirrors the existent OSG mailing lists. Messages posted here are forwarded to the mailing list and vice versa.
 
   FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    RulesRules    UsergroupsUsergroups    RegisterRegister 
 Mail2Forum SettingsMail2Forum Settings  ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
   AlbumAlbum  OpenSceneGraph IRC ChatOpenSceneGraph IRC Chat   SmartFeedSmartFeed 

Error linking osgOcean on Windows


 
Post new topic   Reply to topic    OpenSceneGraph Forum Forum Index -> osgOcean [osgOcean]
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Paradox
Appreciator


Joined: 19 Apr 2010
Posts: 127

PostPosted: Thu Jul 10, 2014 3:08 pm    Post subject:
Error linking osgOcean on Windows
Reply with quote

Hi,

I'm trying to compile osgOcean lib and examples under windows 7 in release mode with mingw32. The library compile fine but I have a link fail for exe example. The error is the next:

Linking CXX executable ../../bin/oceanExample.exe
CMakeFiles/oceanExample.dir/objects.a(Scene.cpp.obj):Scene.cpp:(.text+0xb34): undefined reference to `osgOcean::Cylinder::setColor(osg::Vec4f const&)'
CMakeFiles/oceanExample.dir/objects.a(Scene.cpp.obj):Scene.cpp:(.text$_ZN8osgOcean10OceanScene16setUnderwaterFogEfRKN3osg5Vec4fE[__ZN8osgOcean10OceanScene16setUnderwaterFogEfRKN3osg5Vec4fE]+0x4a): undefined reference to `osgOcean::Cylinder::setColor(osg::Vec4f const&)'
c:/msys/1.0/mingw32/bin/../lib/gcc/i686-w64-mingw32/4.8.2/../../../../i686-w64-mingw32/bin/ld.exe: CMakeFiles/oceanExample.dir/objects.a(Scene.cpp.obj): bad reloc address 0x4a in section `.text$_ZN8osgOcean10OceanScene16setUnderwaterFogEfRKN3osg5Vec4fE[__ZN8osgOcean10OceanScene16setUnderwaterFogEfRKN3osg5Vec4fE]'
collect2.exe: error: ld returned 1 exit status
make[2]: *** [bin/oceanExample.exe] Error 1
make[1]: *** [src/oceanExample/CMakeFiles/oceanExample.dir/all] Error 2
make: *** [all] Error 2

I've tried various CMake mod without success, I have enabled the DYNAMIC base option also without success. Any ideas?

Thank you!

Cheers,
Dario
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OpenSceneGraph Forum Forum Index -> osgOcean [osgOcean] All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts OpenSceneGraph static linking for And... tanshihaj Build system [build] 0 Sun Aug 13, 2017 10:09 pm View latest post
No new posts memory issue about x-windows in Linux Alberto Luaces General 1 Tue Aug 01, 2017 4:38 pm View latest post
No new posts plugin_pdf on Windows 64 bit andxet Plugins [osgPlugins] 0 Fri Jul 28, 2017 2:32 pm View latest post
No new posts PHPBB ERROR: A Closer Look, and Why Steal General 0 Mon Jul 10, 2017 11:03 am View latest post
No new posts osgOcean and OpenSceneGraph issue sta... Paradox osgOcean [osgOcean] 0 Tue Jun 20, 2017 10:21 am View latest post


Board Security Anti Bot Question MOD - phpBB MOD against Spam Bots
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Protected by Anti-Spam ACP