OpenSceneGraph Forum Forum Index OpenSceneGraph Forum
Official forum which mirrors the existent OSG mailing lists. Messages posted here are forwarded to the mailing list and vice versa.
 
   FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    RulesRules    UsergroupsUsergroups    RegisterRegister 
 Mail2Forum SettingsMail2Forum Settings  ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
   AlbumAlbum  OpenSceneGraph IRC ChatOpenSceneGraph IRC Chat   SmartFeedSmartFeed 

OSG for Android GLES2 build // Registry:709 : undefined reference


 
Post new topic   Reply to topic    OpenSceneGraph Forum Forum Index -> Build system [build]
View previous topic :: View next topic  
Author Message
celian-garcia
Newbie


Joined: 01 Oct 2015
Posts: 2

PostPosted: Thu Oct 01, 2015 9:20 am    Post subject:
OSG for Android GLES2 build // Registry:709 : undefined reference
Reply with quote

Hi,

I'm trying to build OpenSceneGraph for Android GLES2 example on Windows.
I succeeded in Linux, but I'm now trying in Windows.

When I run ndk-build, I get some strange errors like this one :

Quote:

D:/Users/celgarci/ANDROID/ndk/toolchains/arm-linux-androideabi-4.6/prebuilt/windows-x86_64/bin/../li [...] OpenSceneGraph-3.4.0\osginstall\include/osgDB/Registry:709: error: undefined reference to 'osgdb_ive'


It seems to come from these kind of code in Registry :
Code:

#define USE_OSGPLUGIN(ext) \
extern "C" void osgdb_##ext(void); \
static osgDB::PluginFunctionProxy proxy_##ext(osgdb_##ext);


Does it say something for someone ?


Thank you!

Cheers,
Célian[/code]
Back to top
View user's profile Send private message
celian-garcia
Newbie


Joined: 01 Oct 2015
Posts: 2

PostPosted: Wed Oct 28, 2015 8:35 am    Post subject:
OSG for Android GLES2 build // Registry:709 : undefined reference
Reply with quote

Hi,

I'm trying to build OpenSceneGraph for Android GLES2 example on Windows.
I succeeded in Linux, but I'm now trying in Windows.

When I run ndk-build, I get some strange errors like this one :


Quote:

D:/Users/celgarci/ANDROID/ndk/toolchains/arm-linux-androideabi-4.6/prebuilt/windows-x86_64/bin/../li [...] OpenSceneGraph-3.4.0\osginstall\include/osgDB/Registry:709: error: undefined reference to 'osgdb_ive'



It seems to come from these kind of code in Registry :

Code:

#define USE_OSGPLUGIN(ext) \
extern "C" void osgdb_##ext(void); \
static osgDB::PluginFunctionProxy proxy_##ext(osgdb_##ext);




Does it say something for someone ?


Thank you!

Cheers,
Célian[/code]

------------------
Read this topic online here:
http://forum.openscenegraph.org/viewtopic.php?p=65275#65275







------------------
Post generated by Mail2Forum
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OpenSceneGraph Forum Forum Index -> Build system [build] All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts Build OSG on iOS with support OpenGLE... xerxses Build system [build] 1 Tue Dec 12, 2017 1:09 pm View latest post
No new posts OpenSceneGraph static linking for And... tanshihaj Build system [build] 1 Thu Sep 21, 2017 12:56 pm View latest post
No new posts Qt Quick and Android tanshihaj General 7 Tue Sep 19, 2017 2:28 pm View latest post
No new posts OpenSceneGraph static linking for And... tanshihaj Build system [build] 1 Sun Aug 13, 2017 10:09 pm View latest post
No new posts osg plugin couldn't load an osgb or i... first_gle General 2 Sat May 27, 2017 3:52 am View latest post


Board Security Anti Bot Question MOD - phpBB MOD against Spam Bots
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Protected by Anti-Spam ACP