OpenSceneGraph Forum Forum Index OpenSceneGraph Forum
Official forum which mirrors the existent OSG mailing lists. Messages posted here are forwarded to the mailing list and vice versa.
 
   FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    RulesRules    UsergroupsUsergroups    RegisterRegister 
 Mail2Forum SettingsMail2Forum Settings  ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
   AlbumAlbum  OpenSceneGraph IRC ChatOpenSceneGraph IRC Chat   SmartFeedSmartFeed 

undefined setColorArray and setNormalArray in 3.2.3


 
Post new topic   Reply to topic    OpenSceneGraph Forum Forum Index -> Build system [build]
View previous topic :: View next topic  
Author Message
mgreene
User


Joined: 18 Jun 2015
Posts: 20

PostPosted: Thu Feb 11, 2016 7:43 pm    Post subject:
undefined setColorArray and setNormalArray in 3.2.3
Reply with quote

Hi,

Have some older code that I have working with on Windows (OSG 3.2.1). Uses setColorArray and setNormal array to define some primitive geometry.

While porting to LINUX using OSG 3.2.3, I get undefines on these two methods while linking. Are there some "deprecation" flags or something I need to link these in?


Thank you!

Cheers,
Mike
Back to top
View user's profile Send private message
robertosfield
OSG Project Lead


Joined: 18 Mar 2009
Posts: 11146

PostPosted: Fri Feb 12, 2016 10:43 am    Post subject:
undefined setColorArray and setNormalArray in 3.2.3
Reply with quote

Hi Mike,

Quote:
Have some older code that I have working with on Windows (OSG 3.2.1). Uses setColorArray and setNormal array to define some primitive geometry.

While porting to LINUX using OSG 3.2.3, I get undefines on these two methods while linking. Are there some "deprecation" flags or something I need to link these in?

osg::Geometry::setColorArray(..) and setNormalArray(..) are not
deprecated and are present in OSG-3.2.x, OSG-3.4.x and OSG-3.5.x.

Could it be that you are confusing these methods with others? Could
you post the actual compile errors you are getting and the code
associated with them?

Robert.


------------------
Post generated by Mail2Forum
Back to top
View user's profile Send private message
mgreene
User


Joined: 18 Jun 2015
Posts: 20

PostPosted: Fri Feb 12, 2016 4:36 pm    Post subject:
Reply with quote

Robert,

I have found the problem - multiple OSG versions and I was linking to the older one. Thanks!

Cheers,
Mike
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OpenSceneGraph Forum Forum Index -> Build system [build] All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts OSG 3.4.0/QT 5.5 Warning "QOpenG... loopy General 2 Mon Apr 04, 2016 9:21 pm View latest post
No new posts OSG for Android GLES2 build // Regist... celian-garcia Build system [build] 1 Thu Oct 01, 2015 9:20 am View latest post
No new posts undefined reference Joshua Robinson General 2 Tue May 26, 2015 5:36 am View latest post
No new posts OSX Yosemite Xcode osgmultitouch unde... muzzleburst General 8 Tue Nov 18, 2014 6:08 am View latest post
No new posts Undefined reference when building osg... Julius Haertl General 9 Thu Nov 06, 2014 12:22 am View latest post


Board Security Anti Bot Question MOD - phpBB MOD against Spam Bots
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Protected by Anti-Spam ACP