OpenSceneGraph Forum Forum Index OpenSceneGraph Forum
Official forum which mirrors the existent OSG mailing lists. Messages posted here are forwarded to the mailing list and vice versa.
 
   FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    RulesRules    UsergroupsUsergroups    RegisterRegister 
 Mail2Forum SettingsMail2Forum Settings  ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
   AlbumAlbum  OpenSceneGraph IRC ChatOpenSceneGraph IRC Chat   SmartFeedSmartFeed 

Compile problem under VS2015 with the last commit


 
Post new topic   Reply to topic    OpenSceneGraph Forum Forum Index -> Submission
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Davide Raccagni
Guest





PostPosted: Wed Oct 12, 2016 11:16 am    Post subject:
Compile problem under VS2015 with the last commit
Reply with quote

Hello,I'm trying to compile the last commit under VS2015, but it rises the following problem:


OpenSceneGraphincludeosg/State(657): error C2065: 'GL_TEXTURE0': undeclared identifier [C:UsersDavideprojectsmz_labOpenSceneGraphbuildsrcosgosg.vcxproj]



Regards,
Davide Raccagni

------------------
Post generated by Mail2Forum
Back to top
Voerman, L.
Guest





PostPosted: Wed Oct 12, 2016 11:34 am    Post subject:
Compile problem under VS2015 with the last commit
Reply with quote

Hi Davide,found the same problem, caused by the removal of GLBeginEndAdapter that previously provided us windows users with 
#ifndef GL_TEXTURE0
#define GL_TEXTURE0 0x84C0
#endif

I have created a pull request (here) for Robert to fix this problem.
Regards, Laurens.


On Wed, Oct 12, 2016 at 1:13 PM, Davide Raccagni < (
Only registered users can see emails on this board!
Get registred or enter the forums!
)> wrote:
Quote:
Hello,I'm trying to compile the last commit under VS2015, but it rises the following problem:


OpenSceneGraphincludeosg/State(657): error C2065: 'GL_TEXTURE0': undeclared identifier [C:UsersDavideprojectsmz_labOpenSceneGraphbuildsrcosgosg.vcxproj]



Regards,
Davide Raccagni


_______________________________________________
osg-submissions mailing list
(
Only registered users can see emails on this board!
Get registred or enter the forums!
)
http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-submissions-openscenegraph.org



------------------
Post generated by Mail2Forum
Back to top
robertosfield
OSG Project Lead


Joined: 18 Mar 2009
Posts: 10893

PostPosted: Wed Oct 12, 2016 12:46 pm    Post subject:
Compile problem under VS2015 with the last commit
Reply with quote

On 12 October 2016 at 12:32, Voerman, L. <> wrote:
Quote:
Hi Davide,
found the same problem, caused by the removal of GLBeginEndAdapter that
previously provided us windows users with
#ifndef GL_TEXTURE0
#define GL_TEXTURE0 0x84C0
#endif
I have created a pull request (here) for Robert to fix this problem.

Thanks Laurens, pull request merged.

As a general note Davide, the osg-submissions list is for submissions,
for support questions, reporting of problems the right place is the
osg-users mailing list/forum.

Cheers,
Robert


------------------
Post generated by Mail2Forum
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OpenSceneGraph Forum Forum Index -> Submission All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts A problem with regard to std:istream ... first_gle General 2 Fri May 26, 2017 6:11 am View latest post
No new posts Regarding Lod problem in osg Rambabu General 0 Fri Apr 28, 2017 5:12 am View latest post
No new posts osgFX::Outline Redraw Problem sshaw General 3 Tue Apr 25, 2017 6:51 pm View latest post
No new posts Scale problem while transforming obje... YuraIU02 General 1 Sat Apr 15, 2017 4:26 pm View latest post
No new posts OSG 3.4 and Qt 5 cmake problem. Found... Elias Tarasov General 1 Mon Apr 10, 2017 12:26 pm View latest post


Board Security Anti Bot Question MOD - phpBB MOD against Spam Bots
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Protected by Anti-Spam ACP