OpenSceneGraph Forum Forum Index OpenSceneGraph Forum
Official forum which mirrors the existent OSG mailing lists. Messages posted here are forwarded to the mailing list and vice versa.
 
   FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    RulesRules    UsergroupsUsergroups    RegisterRegister 
 Mail2Forum SettingsMail2Forum Settings  ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
   AlbumAlbum  OpenSceneGraph IRC ChatOpenSceneGraph IRC Chat   SmartFeedSmartFeed 

max osg exporter problem


 
Post new topic   Reply to topic    OpenSceneGraph Forum Forum Index -> General [3rdparty]
View previous topic :: View next topic  
Author Message
nycall
Newbie


Joined: 07 Dec 2016
Posts: 1

PostPosted: Thu Dec 08, 2016 4:22 pm    Post subject:
max osg exporter problem
Reply with quote

Hi,

I am currently using max osg exporter to export osg file from Max3d.
There are a few problem I found. Max3d version I use is 2017.
Max osg exporter version is 1.4.

1. when I use black/white texture link to bump node for diffuse material, there is no bump effect showing in preview panel.

2. when I use normal map link to bump node for diffuse material, there is no bump effect showing in preview panel.

I attached screenshots of two cases and the configuration of two cases.

Please anyone can help me to solve these problems

Thank you!

Cheers,
[/img]
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OpenSceneGraph Forum Forum Index -> General [3rdparty] All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts Covert and use 3ds Max scene to OpenS... lucia General 0 Mon Mar 06, 2017 9:19 am View latest post
No new posts osg::Image::setImage problem evanyftsai General 6 Sat Feb 18, 2017 2:38 am View latest post
No new posts problem with shapefile height when lo... vinothrajendran4 General 2 Thu Feb 16, 2017 12:22 pm View latest post
No new posts Jittering/Flickering geometry problem umesh General 3 Tue Feb 14, 2017 10:53 am View latest post
No new posts     how  t... Konstantin Podsvirov General 0 Mon Feb 13, 2017 5:44 am View latest post


Board Security Anti Bot Question MOD - phpBB MOD against Spam Bots
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Protected by Anti-Spam ACP