OpenSceneGraph Forum Forum Index OpenSceneGraph Forum
Official forum which mirrors the existent OSG mailing lists. Messages posted here are forwarded to the mailing list and vice versa.
 
   FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    RulesRules    UsergroupsUsergroups    RegisterRegister 
 Mail2Forum SettingsMail2Forum Settings  ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
   AlbumAlbum  OpenSceneGraph IRC ChatOpenSceneGraph IRC Chat   SmartFeedSmartFeed 

Regarding Lod problem in osg


 
Post new topic   Reply to topic    OpenSceneGraph Forum Forum Index -> General
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Rambabu
Appreciator


Joined: 10 Nov 2016
Posts: 101

PostPosted: Fri Apr 28, 2017 5:12 am    Post subject:
Regarding Lod problem in osg
Reply with quote

Hi,Iam loading the terrain with buildings,trees,roads etc using lod (level of detail ) in run time using osg.

Buildings - Reading from shapefile,textures,xml file ,iam able to placing in the terrain using vpb tool.
Roads - same process as buildings loaded.
terrain - using imagery(image tiles) and elevation files again using vpb tool.

What my problem is upon launching the application buildings,road etc taking much time to appear on the screen,how can i load buildings,road etc instantly(immediately) using lod concept (at run time) in osg ?

Iam using osg 3.4.0 version,windows 8.1,vpb tool.

Any Help is Appreciated.
...

Thank you!

Cheers,
Rambabu
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OpenSceneGraph Forum Forum Index -> General All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts osgFX::Outline Redraw Problem sshaw General 3 Tue Apr 25, 2017 6:51 pm View latest post
No new posts Scale problem while transforming obje... YuraIU02 General 1 Sat Apr 15, 2017 4:26 pm View latest post
No new posts OSG 3.4 and Qt 5 cmake problem. Found... Elias Tarasov General 1 Mon Apr 10, 2017 12:26 pm View latest post
No new posts osg::Image::setImage problem evanyftsai General 6 Sat Feb 18, 2017 2:38 am View latest post
No new posts problem with shapefile height when lo... vinothrajendran4 General 2 Thu Feb 16, 2017 12:22 pm View latest post


Board Security Anti Bot Question MOD - phpBB MOD against Spam Bots
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Protected by Anti-Spam ACP