OpenSceneGraph Forum Forum Index OpenSceneGraph Forum
Official forum which mirrors the existent OSG mailing lists. Messages posted here are forwarded to the mailing list and vice versa.
 
   FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    RulesRules    UsergroupsUsergroups    RegisterRegister 
 Mail2Forum SettingsMail2Forum Settings  ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
   AlbumAlbum  OpenSceneGraph IRC ChatOpenSceneGraph IRC Chat   SmartFeedSmartFeed 

Diaplay problem in MFC with OSG


 
Post new topic   Reply to topic    OpenSceneGraph Forum Forum Index -> General
View previous topic :: View next topic  
Author Message
sangjingrui
Guest





PostPosted: Sat Jun 10, 2017 9:49 am    Post subject:
Diaplay problem in MFC with OSG
Reply with quote

Thank you for your patience of reading this mail.
I am a beginner on OSG. When I run the OSG MFC example of OSG under WIN10, I found the image on viewport was not ideal. There are something wrong! But I don't know how to adjust MFC view to coordinate with OSG and to solve this problem. the picture below is the broken and shaking view of OSG MFC example.
I will be very appreciate if you can give me some directions! Thank you again!

------------------
Post generated by Mail2Forum
Back to top
tianzjyh
Guest





PostPosted: Sat Jun 10, 2017 10:54 am    Post subject:
Diaplay problem in MFC with OSG
Reply with quote

hi,
could you specify how do you combine osg with mfc? this should help us understand more about your problem you encountered.
another way is to find some examples which also combine osg and mfc on the internet to compare with your own, maybe you will get some clue.



--




Cheers,
---
TianZJ




At 2017-06-10 17:43:50, "sangjingrui" <> wrote:
Quote:
Thank you for your patience of reading this mail.
I am a beginner on OSG. When I run the OSG MFC example of OSG under WIN10, I found the image on viewport was not ideal. There are something wrong! But I don't know how to adjust MFC view to coordinate with OSG and to solve this problem. the picture below is the broken and shaking view of OSG MFC example.
I will be very appreciate if you can give me some directions! Thank you again!







------------------
Post generated by Mail2Forum
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OpenSceneGraph Forum Forum Index -> General All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts Multi layer effect rendering problem ... not3not4 General 0 Wed Jul 19, 2017 9:44 am View latest post
No new posts problem with osgearth_pick.exe 徐志敏 General 0 Thu Jul 13, 2017 6:15 pm View latest post
No new posts A problem of depth on osgText::Text i... gyw General 4 Mon Jul 10, 2017 7:29 am View latest post
No new posts osg::Group Child Problem Latha Rani General 4 Tue Jun 13, 2017 1:16 pm View latest post
No new posts Diaplay problem of OSG 3.4.0 on WIN10 sangjingrui General 3 Sun Jun 11, 2017 8:02 am View latest post


Board Security Anti Bot Question MOD - phpBB MOD against Spam Bots
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Protected by Anti-Spam ACP