OpenSceneGraph Forum Forum Index OpenSceneGraph Forum
Official forum which mirrors the existent OSG mailing lists. Messages posted here are forwarded to the mailing list and vice versa.
 
   FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    RulesRules    UsergroupsUsergroups    RegisterRegister 
 Mail2Forum SettingsMail2Forum Settings  ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
   AlbumAlbum  OpenSceneGraph IRC ChatOpenSceneGraph IRC Chat   SmartFeedSmartFeed 

osgQt Build error


 
Post new topic   Reply to topic    OpenSceneGraph Forum Forum Index -> General
View previous topic :: View next topic  
Author Message
bclay
Newbie


Joined: 28 Oct 2015
Posts: 12

PostPosted: Wed Jan 17, 2018 9:53 pm    Post subject:
osgQt Build error
Reply with quote

Hi,

I am trying to build osgQt but get multiple stream related errors. Compiling QFontImplementation.cpp errors on basic_ifstream and basic_ofstream base class undefined and QGraphicsViewAdapter.cpp errors on line 322 trying to stream data to OSG_INFO. The first two errors are flagged in osgDB/fstream yet osg itself compile without error.

I am using osg 3.5.10 with Visual Studio 2015 on a windows 7 platform. I did not have any issues building osg 3.5.10 and I have been using Qt with osg 3.4 for a while. That is before it was pulled out as a standalone library.

Any thoughts would be greatly appreciated.

Cheers,
Bruce
Back to top
View user's profile Send private message
kornerr
Appreciator


Joined: 01 Oct 2013
Posts: 283

PostPosted: Thu Jan 18, 2018 11:08 am    Post subject:
osgQt Build error
Reply with quote

Hi. Please, provide build logs with errors.

On 18 January 2018 at 00:53, Bruce Clay <> wrote:
Quote:
Hi,

I am trying to build osgQt but get multiple stream related errors. Compiling QFontImplementation.cpp errors on basic_ifstream and basic_ofstream base class undefined and QGraphicsViewAdapter.cpp errors on line 322 trying to stream data to OSG_INFO. The first two errors are flagged in osgDB/fstream yet osg itself compile without error.

I am using osg 3.5.10 with Visual Studio 2015 on a windows 7 platform. I did not have any issues building osg 3.5.10 and I have been using Qt with osg 3.4 for a while. That is before it was pulled out as a standalone library.

Any thoughts would be greatly appreciated.

Cheers,
Bruce

------------------
Read this topic online here:
http://forum.openscenegraph.org/viewtopic.php?p=72773#72773








------------------
Post generated by Mail2Forum
Back to top
View user's profile Send private message
bclay
Newbie


Joined: 28 Oct 2015
Posts: 12

PostPosted: Thu Jan 18, 2018 1:27 pm    Post subject:
Reply with quote

Hi,

Thanks for your reply, build log is attached

Cheers,
Bruce
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OpenSceneGraph Forum Forum Index -> General All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts OpenGL viewport error (with Oculus) Riccardo Corsi General 7 Wed Oct 17, 2018 10:44 am View latest post
No new posts Emscripten build and dlopen jnmaloney General 2 Tue Sep 25, 2018 6:30 am View latest post
No new posts How I build OpenSceneGraph manually f... kornerr General 0 Tue Aug 14, 2018 11:51 am View latest post
No new posts osgQt include files Michael W. Hall General 141 Sat Aug 11, 2018 9:14 pm View latest post
No new posts [Crash issue] no error info even set ... pwang General 1 Sun Jul 29, 2018 1:20 pm View latest post


Board Security Anti Bot Question MOD - phpBB MOD against Spam Bots
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Protected by Anti-Spam ACP