OpenSceneGraph Forum Forum Index OpenSceneGraph Forum
Official forum which mirrors the existent OSG mailing lists. Messages posted here are forwarded to the mailing list and vice versa.
 
   FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    RulesRules    UsergroupsUsergroups    RegisterRegister 
 Mail2Forum SettingsMail2Forum Settings  ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
   AlbumAlbum  OpenSceneGraph IRC ChatOpenSceneGraph IRC Chat   SmartFeedSmartFeed 

EXTERNAL: Re: EXTERNAL: Re: FBO setup not working..


 
Post new topic   Reply to topic    OpenSceneGraph Forum Forum Index -> General
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Rowley, Marlin R
Guest





PostPosted: Thu May 10, 2018 12:56 pm    Post subject:
EXTERNAL: Re: EXTERNAL: Re: FBO setup not working..
Reply with quote

Btw, you was right - uncommenting out that GL_STENCIL_INDEX8_EXT made the errors go away.. interesting.

----------------------------------------
Marlin Rowley
Software Engineer, Staff

Missiles and Fire Control
972-603-1931 (office)
214-926-0622 (mobile)
(
Only registered users can see emails on this board!
Get registred or enter the forums!
)


From: osg-users [mailto:] On Behalf Of Rowley, Marlin R (US)
Sent: Thursday, May 10, 2018 7:48 AM
To: OpenSceneGraph Users <>
Subject: EXTERNAL: Re: EXTERNAL: Re: FBO setup not working..



Robert,

Could you do me a favor and see if the example in the OpenSceneGraph 3 Cookbook, page 242 works on your computer? I was originally wanting to test with that but when I get totally white on the left side of the screen (when it should have been showing the depth buffer), I went to trying the osgpackeddepthstencil.cpp file.

I just want to make sure I’m overlooking something simple.

-M

----------------------------------------
Marlin Rowley
Software Engineer, Staff

Missiles and Fire Control
972-603-1931 (office)
214-926-0622 (mobile)
(
Only registered users can see emails on this board!
Get registred or enter the forums!
)

From: osg-users [mailto: (
Only registered users can see emails on this board!
Get registred or enter the forums!
)] On Behalf Of Robert Osfield
Sent: Thursday, May 10, 2018 2:58 AM
To: OpenSceneGraph Users < (
Only registered users can see emails on this board!
Get registred or enter the forums!
)>
Subject: EXTERNAL: Re: FBO setup not working..

Hi Marlin,

On 9 May 2018 at 18:46, Rowley, Marlin R < (
Only registered users can see emails on this board!
Get registred or enter the forums!
)> wrote:
Quote:

Hello,

I get the following error when running the example: osgpackeddepthstencil.cpp

RenderStage::runCameraSetUp(), FBO setup failed, FBO status= 0x8cdd

I have a AMD Radeon RX580.




I have just tested osgpackeddepthstencil on my Linux/NVidia system and it runs without errors.



Camera::attach() is the mechanism that the OSG uses to tell the OSG's rendering back-end how to set up FBO's, there isn't another route for this. Perhaps it's an issue with the enum values used with the attach calls, perhaps GL_STENCIL_INDEX8_EXT isn't supported by your system.

With driver/hardware specific issues like this having feedback from a range of users is helpful as it can give us an idea on what OS/drivers/hardware hard problems, this then gives clues as to what direction to look into.

Robert.

------------------
Post generated by Mail2Forum
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OpenSceneGraph Forum Forum Index -> General All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts Shader Program stops working after Ch... ceranco General 0 Mon May 21, 2018 3:09 pm View latest post
No new posts EXTERNAL: Re: FBO setup not working.. Rowley, Marlin R General 1 Thu May 10, 2018 12:49 pm View latest post
No new posts FBO setup not working.. Rowley, Marlin R General 3 Wed May 09, 2018 5:47 pm View latest post
No new posts EXTERNAL: Re: Getting the combined ma... Rowley, Marlin R General 0 Tue May 08, 2018 3:25 pm View latest post
No new posts EXTERNAL: Re: EXTERNAL: Re: EXTERNAL:... Rowley, Marlin R General 0 Thu Apr 19, 2018 10:16 pm View latest post


Board Security Anti Bot Question MOD - phpBB MOD against Spam Bots
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Protected by Anti-Spam ACP