OpenSceneGraph Forum Forum Index OpenSceneGraph Forum
Official forum which mirrors the existent OSG mailing lists. Messages posted here are forwarded to the mailing list and vice versa.
 
   FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    RulesRules    UsergroupsUsergroups    RegisterRegister 
 Mail2Forum SettingsMail2Forum Settings  ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
   AlbumAlbum  OpenSceneGraph IRC ChatOpenSceneGraph IRC Chat   SmartFeedSmartFeed 

Unable to run example (QTCreator, CMake, Windows)


 
Post new topic   Reply to topic    OpenSceneGraph Forum Forum Index -> General [forum]
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Nirodha
Newbie


Joined: 31 Oct 2018
Posts: 1

PostPosted: Wed Oct 31, 2018 11:04 pm    Post subject:
Unable to run example (QTCreator, CMake, Windows)
Reply with quote

Hello,

I have built OSG on my Windows 10 machine and am now trying to run the
"osgCMakeExample" example with QTCreator and CMake. No luck! I've defined an environment variable "OSG_ROOT" at my install location, but I receive error messages for each library:

"Could NOT find osg (missing: OSG_LIBRARY)"

I get the equivalent message for each library. Anyone have any experience getting OSG to build via CMake in QTCreator?

Thanks,
Dylan
Back to top
View user's profile Send private message
robertosfield
OSG Project Lead


Joined: 18 Mar 2009
Posts: 12145

PostPosted: Fri Nov 02, 2018 8:30 am    Post subject:
Unable to run example (QTCreator, CMake, Windows)
Reply with quote

Hi Dylan,


Try using OSG_DIR to point to your install location.


Robert.



On Fri, 2 Nov 2018 at 07:10, Dylan Webster < (
Only registered users can see emails on this board!
Get registred or enter the forums!
)> wrote:

Quote:
Hello,

I have built OSG on my Windows 10 machine and am now trying to run the
"osgCMakeExample" example with QTCreator and CMake. No luck!  I've defined an environment variable "OSG_ROOT" at my install location, but I receive error messages for each library:

"Could NOT find osg (missing: OSG_LIBRARY)"

I get the equivalent message for each library. Anyone have any experience getting OSG to build via CMake in QTCreator?

Thanks,
Dylan

------------------
Read this topic online here:
http://forum.openscenegraph.org/viewtopic.php?p=75160#75160





_______________________________________________
osg-users mailing list
(
Only registered users can see emails on this board!
Get registred or enter the forums!
)
http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org


------------------
Post generated by Mail2Forum
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OpenSceneGraph Forum Forum Index -> General [forum] All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts OSG 3.6.3 Windows VC++ Binaries Posted DeadParrot Announcement [ANN] 3 Mon Oct 29, 2018 8:48 pm View latest post
No new posts Enable Qt5Widgets_DIR into cmake (GUI) Andrea74 General 2 Wed Sep 05, 2018 7:40 am View latest post
No new posts GL profiles issues on Windows Riccardo Corsi General 11 Tue Sep 04, 2018 8:46 pm View latest post
No new posts Cross-platform examples for Linux, ma... kornerr Announcement [ANN] 6 Tue Aug 14, 2018 10:51 am View latest post
No new posts osglight demo problems with Intel gra... eventhorizon5 General 2 Mon Jul 09, 2018 8:52 pm View latest post


Board Security Anti Bot Question MOD - phpBB MOD against Spam Bots
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Protected by Anti-Spam ACP