OpenSceneGraph Forum Forum Index OpenSceneGraph Forum
Official forum which mirrors the existent OSG mailing lists. Messages posted here are forwarded to the mailing list and vice versa.
 
   FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    RulesRules    UsergroupsUsergroups    RegisterRegister 
 Mail2Forum SettingsMail2Forum Settings  ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
   AlbumAlbum  OpenSceneGraph IRC ChatOpenSceneGraph IRC Chat   SmartFeedSmartFeed 

Texture unit not turning ON


 
Post new topic   Reply to topic    OpenSceneGraph Forum Forum Index -> General
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Rowley, Marlin R
Guest





PostPosted: Wed Mar 13, 2019 6:37 pm    Post subject:
Texture unit not turning ON
Reply with quote

Hello,

I am running across a problem that I am trying to figure out.




I have some code where it takes a texture2d pointer and sets the texture mode and turns the texture to ON. However, I’m not seeing this in the debugger. It appears to be set to GL_FALSE and I’m pretty sure that’s why I’m not seeing my texture. Am I missing something?

-M
----------------------------------------
Marlin Rowley
Software Engineer, Staff

Missiles and Fire Control
972-603-1931 (office)
214-926-0622 (mobile)
(
Only registered users can see emails on this board!
Get registred or enter the forums!
)

------------------
Post generated by Mail2Forum
Back to top
Chris Hanson
Guest





PostPosted: Wed Mar 13, 2019 10:35 pm    Post subject:
Texture unit not turning ON
Reply with quote

Could there be a State OVERRIDE above it in the graph shutting it down? Try adding the  osg::StateAttribute::PROTECTED as well as ON and see if it changes.

On Wed, Mar 13, 2019 at 6:36 PM Rowley, Marlin R < (
Only registered users can see emails on this board!
Get registred or enter the forums!
)> wrote:

Quote:

Hello,
 
I am running across a problem that I am trying to figure out.
 

 
 
I have some code where it takes a texture2d pointer and sets the texture mode and turns the texture to ON.  However, I’m not seeing this in the debugger.  It appears to be set to GL_FALSE and I’m pretty sure that’s why I’m not seeing my texture.  Am I missing something? 
 
-M
----------------------------------------
Marlin Rowley
Software Engineer, Staff

Missiles and Fire Control
972-603-1931 (office)
214-926-0622 (mobile)
(
Only registered users can see emails on this board!
Get registred or enter the forums!
)
 

_______________________________________________
osg-users mailing list
(
Only registered users can see emails on this board!
Get registred or enter the forums!
)
http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org



--
Chris 'Xenon' Hanson, omo sanza lettere. http://www.alphapixel.com/
Training • Consulting • Contracting
3D • Scene Graphs (Open Scene Graph/OSG) • OpenGL 2 • OpenGL 3 • OpenGL 4 • GLSL • OpenGL ES 1 • OpenGL ES 2 • OpenCL
Legal/IP • Forensics • Imaging • UAVs • GIS • GPS • osgEarth • Terrain • Telemetry • Cryptography • LIDAR • Embedded • Mobile • iPhone/iPad/iOS • Android
@alphapixel facebook.com/alphapixel (775) 623-PIXL [7495]

------------------
Post generated by Mail2Forum
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OpenSceneGraph Forum Forum Index -> General All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts I want to move the texture to rain. H... robertosfield General 4 Thu Jul 25, 2019 12:06 am View latest post
No new posts 回复: Is it possible to load text... GarfieldPig General 118 Fri May 10, 2019 4:32 pm View latest post
No new posts Is it possible to load texture withou... robertosfield General 9 Thu May 09, 2019 8:29 pm View latest post
No new posts Is it possible to load texture withou... DrPowers General 0 Thu May 09, 2019 3:30 pm View latest post
No new posts Is it possible to load texture withou... DrPowers General 0 Thu May 09, 2019 3:29 pm View latest post


Board Security Anti Bot Question MOD - phpBB MOD against Spam Bots
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Protected by Anti-Spam ACP