OpenSceneGraph Forum Forum Index OpenSceneGraph Forum
Official forum which mirrors the existent OSG mailing lists. Messages posted here are forwarded to the mailing list and vice versa.
 
   FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    RulesRules    UsergroupsUsergroups    RegisterRegister 
 Mail2Forum SettingsMail2Forum Settings  ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
   AlbumAlbum  OpenSceneGraph IRC ChatOpenSceneGraph IRC Chat   SmartFeedSmartFeed 

Particle message: ParticleProcessor "": invalid particle system


 
Post new topic   Reply to topic    OpenSceneGraph Forum Forum Index -> General
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Paradox
Appreciator


Joined: 19 Apr 2010
Posts: 133

PostPosted: Tue Jul 16, 2019 4:00 pm    Post subject:
Particle message: ParticleProcessor "": invalid particle system
Reply with quote

Hi,

Using the particle system, sometime (not all the times) I get this "message":

ParticleProcessor "": invalid particle system

The particle emitter seems to works fine, but the shell is fllooded by this kind of message.

How I can fix this and what does it mean?

Thank you!

Cheers,
Dario
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OpenSceneGraph Forum Forum Index -> General All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts Pointsprite "mode supported"... dcfennell General 0 Mon Jul 22, 2019 4:49 pm View latest post
No new posts Particle message: ParticleProcessor &... Paradox General 0 Tue Jul 16, 2019 4:12 pm View latest post
No new posts Particle message: ParticleProcessor &... Paradox General 0 Tue Jul 16, 2019 3:56 pm View latest post
No new posts Particle message: ParticleProcessor &... Paradox General 0 Tue Jul 16, 2019 3:56 pm View latest post
No new posts OpenGL Error 'invalid value' when usi... Blanky General 1 Thu Jun 27, 2019 12:10 am View latest post


Board Security Anti Bot Question MOD - phpBB MOD against Spam Bots
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Protected by Anti-Spam ACP