OpenSceneGraph Forum Forum Index OpenSceneGraph Forum
Official forum which mirrors the existent OSG mailing lists. Messages posted here are forwarded to the mailing list and vice versa.
 
   FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    RulesRules    UsergroupsUsergroups    RegisterRegister 
 Mail2Forum SettingsMail2Forum Settings  ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
   AlbumAlbum  OpenSceneGraph IRC ChatOpenSceneGraph IRC Chat   SmartFeedSmartFeed 

Error with osgOcean-VBO Example!

Goto page 1, 2  Next
 
Post new topic   Reply to topic    OpenSceneGraph Forum Forum Index -> osgOcean [osgOcean]
View previous topic :: View next topic  
Author Message
tianxiao888
User


Joined: 30 Oct 2009
Posts: 57

PostPosted: Wed Mar 24, 2010 2:54 am    Post subject:
Error with osgOcean-VBO Example!
Reply with quote

Hi,

I have updated 'branch\osgOcean-VBO' project though 'SVN', and compiled it sucessfully.

When I run the 'oceanExample_SIMPLE.exe', an 'Memory Error' occured. I have a screen shot bellow!

"Exe error! The memory 005XXXXX can not be read!"

When I debug this, a break occured at 'oceanExample_SIMPLE\application.cpp':
'oceanSurface->getOrCreateStateSet()->setMode(GL_LIGHTING, osg::StateAttribute::OFF)'

Anyone tell what is the problem? Any new hardware capability needed for osgOcean-VBO?

Thank you!

Cheers,
Tian


Last edited by tianxiao888 on Thu Mar 25, 2010 1:56 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
zonk
Appreciator


Joined: 23 May 2009
Posts: 615

PostPosted: Wed Mar 24, 2010 6:08 am    Post subject:
Reply with quote

Hi,

well, must of this forum's users are not chinese aware Wink can you translate the error message into english?

Thank you!

Cheers,
Torben
Back to top
View user's profile Send private message
Kim Bale
Guest





PostPosted: Wed Mar 24, 2010 8:48 am    Post subject:
Error with osgOcean-VBO Example!
Reply with quote

Oceansurface wasn't initialised, I've fixed and checked this in to the branch.

Only additional hardware requirement is VBO support which I gather is pretty standard. If you find that you have problems with this you can disable the use of VBOs in the FFTOceanSurfaceVBO constructor and recompile. It should still work.


Regards,


Kim.


On 24 March 2010 02:54, Tian Ma < (
Only registered users can see emails on this board!
Get registred or enter the forums!
)> wrote:
Quote:
Hi,

I have updated 'branchosgOcean-VBO' project though 'SVN', and compiled it sucessfully.

When I run the 'oceanExample_SIMPLE.exe', an 'Memory Error' occured. I have a screen shot bellow!

When I debug this, a break occured at:
'oceanSurface->getOrCreateStateSet()->setMode(GL_LIGHTING, osg::StateAttribute::OFF)'

Anyone tell what is the problem? Any new hardware capability needed for osgOcean-VBO?

Thank you!

Cheers,
Tian

------------------
Read this topic online here:
http://forum.openscenegraph.org/viewtopic.php?p=26051#26051




Attachments:
http://forum.openscenegraph.org//files/memory_error_393.jpg


_______________________________________________
osg-users mailing list
(
Only registered users can see emails on this board!
Get registred or enter the forums!
)
http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org


------------------
Post generated by Mail2Forum
Back to top
Skylark (Jean-Sébastien Guay)
Professional


Joined: 05 Jan 2009
Posts: 2249

PostPosted: Wed Mar 24, 2010 1:19 pm    Post subject:
Error with osgOcean-VBO Example!
Reply with quote

Hi Kim,

Great work in getting a new ocean technique into osgOcean, I'm sure it
will be an excellent improvement once the kinks are worked out.

Quote:
Oceansurface wasn't initialised, I've fixed and checked this in to the
branch.

Even after this fix, I'm getting a crash in GLBufferObject::getOffset(i
= 5) where the _bufferEntries list contains 5 items (so indexed 0 to 4).
The complete stack trace is below (though it can be hard to read -
attached as a text file too because Thunderbird will add line wrapping
which makes it even harder to read). In summary, it comes from
MipmapGeometryVBO's drawImplementation(), so I guess something is not
set up properly in its geometry/arrays/I don't know...

This happens when running oceanExample_SIMPLE --vbo from Visual Studio
2008 SP1.


Stack trace:

msvcp90d.dll!std::_Debug_message(const wchar_t * message=0x6622e5c0,
const wchar_t * file=0x6622e608, unsigned int line=764) Line 24 C++

osg66-osgd.dll!std::vector<osg::GLBufferObject::BufferEntry,std::allocator<osg::GLBufferObject::BufferEntry>
Quote:
::operator[](unsigned int _Pos=5) Line 764 + 0x17 bytes C++
osg66-osgd.dll!osg::GLBufferObject::getOffset(unsigned int i=5) Line
209 + 0x1d bytes C++
osg66-osgd.dll!osg::State::setVertexPointer(const osg::Array *
array=0x077e3fa8) Line 568 + 0x11 bytes C++
Quote:
osg66-osgd.dll!osg::Geometry::drawImplementation(osg::RenderInfo &
renderInfo={...}) Line 1018 C++
osg66-osgd.dll!osg::Drawable::draw(osg::RenderInfo &
renderInfo={...}) Line 907 + 0x13 bytes C++
osg66-osgUtild.dll!osgUtil::RenderLeaf::render(osg::RenderInfo &
renderInfo={...}, osgUtil::RenderLeaf * previous=0x00000000) Line 81 +
0x19 bytes C++

osg66-osgUtild.dll!osgUtil::RenderBin::drawImplementation(osg::RenderInfo &
renderInfo={...}, osgUtil::RenderLeaf * & previous=0x00000000) Line 475
+ 0x19 bytes C++

osg66-osgUtild.dll!osgUtil::RenderStage::drawImplementation(osg::RenderInfo
& renderInfo={...}, osgUtil::RenderLeaf * & previous=0x00000000) Line
1353 C++
osg66-osgUtild.dll!osgUtil::RenderBin::draw(osg::RenderInfo &
renderInfo={...}, osgUtil::RenderLeaf * & previous=0x00000000) Line 420
+ 0x17 bytes C++
osg66-osgUtild.dll!osgUtil::RenderStage::drawInner(osg::RenderInfo &
renderInfo={...}, osgUtil::RenderLeaf * & previous=0x00000000, bool &
doCopyTexture=false) Line 925 C++
osg66-osgUtild.dll!osgUtil::RenderStage::draw(osg::RenderInfo &
renderInfo={...}, osgUtil::RenderLeaf * & previous=0x00000000) Line
1192 + 0x1b bytes C++
osg66-osgUtild.dll!osgUtil::SceneView::draw() Line 1426 + 0x37 bytes C++
osg66-osgViewerd.dll!osgViewer::Renderer::draw() Line 491 + 0xf
bytes C++

osg66-osgViewerd.dll!osgViewer::Renderer::operator()(osg::GraphicsContext *
context=0x00970e30) Line 734 + 0xf bytes C++
osg66-osgd.dll!osg::GraphicsContext::runOperations() Line 750 +
0x33 bytes C++
osg66-osgd.dll!osg::RunOperations::operator()(osg::GraphicsContext *
context=0x00970e30) Line 138 C++
osg66-osgd.dll!osg::GraphicsOperation::operator()(osg::Object *
object=0x00970e30) Line 53 + 0x19 bytes C++
osg66-osgd.dll!osg::OperationThread::run() Line 413 + 0x26 bytes C++
osg66-osgd.dll!osg::GraphicsThread::run() Line 41 C++

ot12-OpenThreadsd.dll!OpenThreads::ThreadPrivateActions::StartThread(void *
data=0x0097e9c4) Line 113 + 0xf bytes C++
msvcr90d.dll!_callthreadstartex() Line 348 + 0xf bytes C
msvcr90d.dll!_threadstartex(void * ptd=0x0097f2d8) Line 331 C


--
______________________________________________________
Jean-Sebastien Guay
http://www.cm-labs.com/
http://whitestar02.webhop.org/



------------------
Post generated by Mail2Forum
Back to top
View user's profile Send private message
Kim Bale
Guest





PostPosted: Wed Mar 24, 2010 1:33 pm    Post subject:
Error with osgOcean-VBO Example!
Reply with quote

Ok, thanks for testing JS I'll do some digging tonight. 



K.


On 24 March 2010 13:19, Jean-Sébastien Guay < (
Only registered users can see emails on this board!
Get registred or enter the forums!
)> wrote:
Quote:
Hi Kim,

Great work in getting a new ocean technique into osgOcean, I'm sure it will be an excellent improvement once the kinks are worked out.

Quote:
Oceansurface wasn't initialised, I've fixed and checked this in to the
branch.


Even after this fix, I'm getting a crash in GLBufferObject::getOffset(i = 5) where the _bufferEntries list contains 5 items (so indexed 0 to 4). The complete stack trace is below (though it can be hard to read - attached as a text file too because Thunderbird will add line wrapping which makes it even harder to read). In summary, it comes from MipmapGeometryVBO's drawImplementation(), so I guess something is not set up properly in its geometry/arrays/I don't know...

This happens when running oceanExample_SIMPLE --vbo from Visual Studio 2008 SP1.


Stack trace:

       msvcp90d.dll!std::_Debug_message(const wchar_t * message=0x6622e5c0, const wchar_t * file=0x6622e608, unsigned int line=764)  Line 24   C++

osg66-osgd.dll!std::vector<osg::GLBufferObject::BufferEntry,std::allocator<osg::GLBufferObject::BufferEntry> >::operator[](unsigned int _Pos=5)  Line 764 + 0x17 bytes  C++
       osg66-osgd.dll!osg::GLBufferObject::getOffset(unsigned int i=5)  Line 209 + 0x1d bytes  C++
       osg66-osgd.dll!osg::State::setVertexPointer(const osg::Array * array=0x077e3fa8)  Line 568 + 0x11 bytes C++
Quote:
      osg66-osgd.dll!osg::Geometry::drawImplementation(osg::RenderInfo & renderInfo={...})  Line 1018 C++
       osg66-osgd.dll!osg::Drawable::draw(osg::RenderInfo & renderInfo={...})  Line 907 + 0x13 bytes   C++
       osg66-osgUtild.dll!osgUtil::RenderLeaf::render(osg::RenderInfo & renderInfo={...}, osgUtil::RenderLeaf * previous=0x00000000)  Line 81 + 0x19 bytes     C++

osg66-osgUtild.dll!osgUtil::RenderBin::drawImplementation(osg::RenderInfo & renderInfo={...}, osgUtil::RenderLeaf * & previous=0x00000000)  Line 475 + 0x19 bytes       C++

osg66-osgUtild.dll!osgUtil::RenderStage::drawImplementation(osg::RenderInfo & renderInfo={...}, osgUtil::RenderLeaf * & previous=0x00000000)  Line 1353 C++
       osg66-osgUtild.dll!osgUtil::RenderBin::draw(osg::RenderInfo & renderInfo={...}, osgUtil::RenderLeaf * & previous=0x00000000)  Line 420 + 0x17 bytes     C++
       osg66-osgUtild.dll!osgUtil::RenderStage::drawInner(osg::RenderInfo & renderInfo={...}, osgUtil::RenderLeaf * & previous=0x00000000, bool & doCopyTexture=false)  Line 925       C++
       osg66-osgUtild.dll!osgUtil::RenderStage::draw(osg::RenderInfo & renderInfo={...}, osgUtil::RenderLeaf * & previous=0x00000000)  Line 1192 + 0x1b bytes  C++
       osg66-osgUtild.dll!osgUtil::SceneView::draw()  Line 1426 + 0x37 bytes   C++
       osg66-osgViewerd.dll!osgViewer::Renderer::draw()  Line 491 + 0xf bytes  C++

osg66-osgViewerd.dll!osgViewer::Renderer::operator()(osg::GraphicsContext * context=0x00970e30)  Line 734 + 0xf bytes   C++
       osg66-osgd.dll!osg::GraphicsContext::runOperations()  Line 750 + 0x33 bytes     C++
       osg66-osgd.dll!osg::RunOperations::operator()(osg::GraphicsContext * context=0x00970e30)  Line 138      C++
       osg66-osgd.dll!osg::GraphicsOperation::operator()(osg::Object * object=0x00970e30)  Line 53 + 0x19 bytes        C++
       osg66-osgd.dll!osg::OperationThread::run()  Line 413 + 0x26 bytes       C++
       osg66-osgd.dll!osg::GraphicsThread::run()  Line 41      C++

ot12-OpenThreadsd.dll!OpenThreads::ThreadPrivateActions::StartThread(void * data=0x0097e9c4)  Line 113 + 0xf bytes      C++
       msvcr90d.dll!_callthreadstartex()  Line 348 + 0xf bytes C
       msvcr90d.dll!_threadstartex(void * ptd=0x0097f2d8)  Line 331    C


--
______________________________________________________
Jean-Sebastien Guay     (
Only registered users can see emails on this board!
Get registred or enter the forums!
)
                              http://www.cm-labs.com/
                       http://whitestar02.webhop.org/

_______________________________________________
osg-users mailing list
(
Only registered users can see emails on this board!
Get registred or enter the forums!
)
http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org



------------------
Post generated by Mail2Forum
Back to top
tianxiao888
User


Joined: 30 Oct 2009
Posts: 57

PostPosted: Thu Mar 25, 2010 2:01 am    Post subject:
Reply with quote

zonk wrote:
Hi,

well, must of this forum's users are not chinese aware Wink can you translate the error message into english?

Thank you!

Cheers,
Torben


Hi Torben:

Sorry about that! I was a little wrought-up when I met this problem.
I have translate the error!

-MT
Back to top
View user's profile Send private message
tianxiao888
User


Joined: 30 Oct 2009
Posts: 57

PostPosted: Thu Mar 25, 2010 2:12 am    Post subject:
Re: Error with osgOcean-VBO Example!
Reply with quote

Kim Bale wrote:
Oceansurface wasn't initialised, I've fixed and checked this in to the branch.

Only additional hardware requirement is VBO support which I gather is pretty standard. If you find that you have problems with this you can disable the use of VBOs in the FFTOceanSurfaceVBO constructor and recompile. It should still work.


Regards,


Kim.


Hi Kim:

Thanks!

Your modification have fixed the problem! But a new problem occured.

The screen shot is as bellow!

Cheers,
Tian
Back to top
View user's profile Send private message
Kim Bale
Guest





PostPosted: Thu Mar 25, 2010 9:08 am    Post subject:
Error with osgOcean-VBO Example!
Reply with quote

Hi Tian,

Are you referring to the "Request Warp pointer" error?


I've seen this before, I believe it's more to do with osgViewer rather than osgOcean, it certainly shouldn't affect it's the program.


Regards,


Kim.


On 25 March 2010 02:12, Tian Ma < (
Only registered users can see emails on this board!
Get registred or enter the forums!
)> wrote:
Quote:

Kim Bale wrote:
Quote:
Oceansurface wasn't initialised, I've fixed and checked this in to the branch.


Quote:
Only additional hardware requirement is VBO support which I gather is pretty standard. If you find that you have problems with this you can disable the use of VBOs in the FFTOceanSurfaceVBO constructor and recompile. It should still work.


Regards,


Kim.



Hi Kim:

Thanks!

Your modification have fixed the problem! But a new problem occured.

The screen shot is as bellow!

Cheers,
Tian

------------------
Read this topic online here:

http://forum.openscenegraph.org/viewtopic.php?p=26111#26111




Attachments:
http://forum.openscenegraph.org//files/new_error_180.jpg



_______________________________________________
osg-users mailing list
(
Only registered users can see emails on this board!
Get registred or enter the forums!
)
http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org




------------------
Post generated by Mail2Forum
Back to top
tianxiao888
User


Joined: 30 Oct 2009
Posts: 57

PostPosted: Thu Mar 25, 2010 3:25 pm    Post subject:
Re: Error with osgOcean-VBO Example!
Reply with quote

Kim Bale wrote:
Hi Tian,

Are you referring to the "Request Warp pointer" error?


I've seen this before, I believe it's more to do with osgViewer rather than osgOcean, it certainly shouldn't affect it's the program.


Regards,


Kim.




Hi Kim:

Yes. I have saw the problem now!

Thanks a lot!

The VBO ocean runs just well! Smile

I saw the code that, sky and otherthings have not been added.

Cheers,

Tian
Back to top
View user's profile Send private message
Trajce (Nick) Nikolov
Guest





PostPosted: Thu Mar 25, 2010 3:31 pm    Post subject:
Error with osgOcean-VBO Example!
Reply with quote

Hi Tian,

I am having triubles to run it on Windows. What is your platform?
-Nick


On Thu, Mar 25, 2010 at 5:25 PM, Tian Ma < (
Only registered users can see emails on this board!
Get registred or enter the forums!
)> wrote:
Quote:

Kim Bale wrote:
Quote:
Hi Tian,

Are you referring to the "Request Warp pointer" error?


I've seen this before, I believe it's more to do with osgViewer rather than osgOcean, it certainly shouldn't affect it's the program.


Regards,


Kim.






Hi Kim:

Yes. I have saw the problem now!

Thanks a lot!

The VBO ocean runs just well! Smile

I saw the code that, sky and otherthings have not been added.

Cheers,

Tian

------------------
Read this topic online here:

http://forum.openscenegraph.org/viewtopic.php?p=26136#26136






_______________________________________________
osg-users mailing list
(
Only registered users can see emails on this board!
Get registred or enter the forums!
)
http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org




------------------
Post generated by Mail2Forum
Back to top
tianxiao888
User


Joined: 30 Oct 2009
Posts: 57

PostPosted: Fri Mar 26, 2010 2:19 am    Post subject:
Re: Error with osgOcean-VBO Example!
Reply with quote

Trajce (Nick) Nikolov wrote:
Hi Tian,

I am having triubles to run it on Windows. What is your platform?
-Nick


Hi Nick:

My platform is Visual Studio 2005 sp1 and osg2.8.2 on Window XP.

What is your problem?

Cheers,
Tian
Back to top
View user's profile Send private message
Trajce (Nick) Nikolov
Guest





PostPosted: Fri Mar 26, 2010 4:10 am    Post subject:
Error with osgOcean-VBO Example!
Reply with quote

Hi Tian,I am using the latest code from the trunk and having the same issues as Jean S down in this thread. -Nick


On Fri, Mar 26, 2010 at 4:19 AM, Tian Ma < (
Only registered users can see emails on this board!
Get registred or enter the forums!
)> wrote:
Quote:

Trajce (Nick) Nikolov wrote:
Quote:
Hi Tian,

I am having triubles to run it on Windows. What is your platform?
-Nick



Hi Nick:

My platform is Visual Studio 2005 sp1 and osg2.8.2 on Window XP.

What is your problem?

Cheers,
Tian

------------------
Read this topic online here:

http://forum.openscenegraph.org/viewtopic.php?p=26167#26167






_______________________________________________
osg-users mailing list
(
Only registered users can see emails on this board!
Get registred or enter the forums!
)
http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org




------------------
Post generated by Mail2Forum
Back to top
Skylark (Jean-Sébastien Guay)
Professional


Joined: 05 Jan 2009
Posts: 2249

PostPosted: Fri Mar 26, 2010 4:17 am    Post subject:
Error with osgOcean-VBO Example!
Reply with quote

Hi Nick, Tian,

Quote:
I am using the latest code from the trunk and having the same issues as
Jean S down in this thread.

I think Tian, you did not add the --vbo command line option, that's why
you're not getting the crash. If I remove that option, i.e. the ocean is
rendered using the same technique as before, I don't get a crash either.
But using the --vbo option, which is the whole point of the branch is to
test the new ocean geometry technique, I get the crash I noted
previously (and gave the stack trace for).

J-S
--
______________________________________________________
Jean-Sebastien Guay
http://www.cm-labs.com/
http://whitestar02.webhop.org/


------------------
Post generated by Mail2Forum
Back to top
View user's profile Send private message
tianxiao888
User


Joined: 30 Oct 2009
Posts: 57

PostPosted: Sat Mar 27, 2010 2:02 am    Post subject:
Re: Error with osgOcean-VBO Example!
Reply with quote

Skylark wrote:
Hi Nick, Tian,

Quote:
I am using the latest code from the trunk and having the same issues as
Jean S down in this thread.

I think Tian, you did not add the --vbo command line option, that's why
you're not getting the crash. If I remove that option, i.e. the ocean is
rendered using the same technique as before, I don't get a crash either.
But using the --vbo option, which is the whole point of the branch is to
test the new ocean geometry technique, I get the crash I noted
previously (and gave the stack trace for).

J-S
--
______________________________________________________
Jean-Sebastien Guay
http://www.cm-labs.com/
http://whitestar02.webhop.org/


------------------
Post generated by Mail2Forum


Hi Jean:

I have understood what you say!

Thanks!

This branch is just a test for VBO technic.

Cheers,
Tian
Back to top
View user's profile Send private message
Kim Bale
Guest





PostPosted: Tue Apr 06, 2010 7:03 pm    Post subject:
Error with osgOcean-VBO Example!
Reply with quote

Hi J-S,

Just got round to looking at this stack trace and I can't find any
references to osg::GLBufferObject in the 2.8.2 code.

What version of OSG were you running when you got the crash? I'll see
if I can reproduce it.

Cheers.

Kim.



On 24 March 2010 13:19, Jean-Sébastien Guay
<> wrote:
Quote:
Hi Kim,

Great work in getting a new ocean technique into osgOcean, I'm sure it will
be an excellent improvement once the kinks are worked out.

Quote:
Oceansurface wasn't initialised, I've fixed and checked this in to the
branch.

Even after this fix, I'm getting a crash in GLBufferObject::getOffset(i = 5)
where the _bufferEntries list contains 5 items (so indexed 0 to 4). The
complete stack trace is below (though it can be hard to read - attached as a
text file too because Thunderbird will add line wrapping which makes it even
harder to read). In summary, it comes from MipmapGeometryVBO's
drawImplementation(), so I guess something is not set up properly in its
geometry/arrays/I don't know...

This happens when running oceanExample_SIMPLE --vbo from Visual Studio 2008
SP1.


Stack trace:

       msvcp90d.dll!std::_Debug_message(const wchar_t * message=0x6622e5c0,
const wchar_t * file=0x6622e608, unsigned int line=764)  Line 24   C++

osg66-osgd.dll!std::vector<osg::GLBufferObject::BufferEntry,std::allocator<osg::GLBufferObject::BufferEntry>
Quote:
::operator[](unsigned int _Pos=5)  Line 764 + 0x17 bytes  C++
       osg66-osgd.dll!osg::GLBufferObject::getOffset(unsigned int i=5)  Line
209 + 0x1d bytes  C++
       osg66-osgd.dll!osg::State::setVertexPointer(const osg::Array *
array=0x077e3fa8)  Line 568 + 0x11 bytes C++
Quote:
      osg66-osgd.dll!osg::Geometry::drawImplementation(osg::RenderInfo &
renderInfo={...})  Line 1018 C++
       osg66-osgd.dll!osg::Drawable::draw(osg::RenderInfo &
renderInfo={...})  Line 907 + 0x13 bytes   C++
       osg66-osgUtild.dll!osgUtil::RenderLeaf::render(osg::RenderInfo &
renderInfo={...}, osgUtil::RenderLeaf * previous=0x00000000)  Line 81 + 0x19
bytes     C++

osg66-osgUtild.dll!osgUtil::RenderBin::drawImplementation(osg::RenderInfo &
renderInfo={...}, osgUtil::RenderLeaf * & previous=0x00000000)  Line 475 +
0x19 bytes       C++

osg66-osgUtild.dll!osgUtil::RenderStage::drawImplementation(osg::RenderInfo
& renderInfo={...}, osgUtil::RenderLeaf * & previous=0x00000000)  Line 1353
C++
       osg66-osgUtild.dll!osgUtil::RenderBin::draw(osg::RenderInfo &
renderInfo={...}, osgUtil::RenderLeaf * & previous=0x00000000)  Line 420 +
0x17 bytes     C++
       osg66-osgUtild.dll!osgUtil::RenderStage::drawInner(osg::RenderInfo &
renderInfo={...}, osgUtil::RenderLeaf * & previous=0x00000000, bool &
doCopyTexture=false)  Line 925       C++
       osg66-osgUtild.dll!osgUtil::RenderStage::draw(osg::RenderInfo &
renderInfo={...}, osgUtil::RenderLeaf * & previous=0x00000000)  Line 1192 +
0x1b bytes  C++
       osg66-osgUtild.dll!osgUtil::SceneView::draw()  Line 1426 + 0x37 bytes
  C++
       osg66-osgViewerd.dll!osgViewer::Renderer::draw()  Line 491 + 0xf
bytes  C++

osg66-osgViewerd.dll!osgViewer::Renderer::operator()(osg::GraphicsContext *
context=0x00970e30)  Line 734 + 0xf bytes   C++
       osg66-osgd.dll!osg::GraphicsContext::runOperations()  Line 750 + 0x33
bytes     C++
       osg66-osgd.dll!osg::RunOperations::operator()(osg::GraphicsContext *
context=0x00970e30)  Line 138      C++
       osg66-osgd.dll!osg::GraphicsOperation::operator()(osg::Object *
object=0x00970e30)  Line 53 + 0x19 bytes        C++
       osg66-osgd.dll!osg::OperationThread::run()  Line 413 + 0x26 bytes
  C++
       osg66-osgd.dll!osg::GraphicsThread::run()  Line 41      C++

ot12-OpenThreadsd.dll!OpenThreads::ThreadPrivateActions::StartThread(void *
data=0x0097e9c4)  Line 113 + 0xf bytes      C++
       msvcr90d.dll!_callthreadstartex()  Line 348 + 0xf bytes C
       msvcr90d.dll!_threadstartex(void * ptd=0x0097f2d8)  Line 331    C


--
______________________________________________________
Jean-Sebastien Guay    
                              http://www.cm-labs.com/
                       http://whitestar02.webhop.org/






------------------
Post generated by Mail2Forum
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OpenSceneGraph Forum Forum Index -> osgOcean [osgOcean] All times are GMT
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts Having an issue with OSG plugins error. Brigham Keys, Esq. General 2 Wed Apr 12, 2017 5:24 am View latest post
No new posts Error building terrain with shapefile... robertosfield VirtualPlanetBuilder [vpb] 0 Mon Feb 06, 2017 9:11 am View latest post
No new posts Error building terrain with shapefile... vinothrajendran4 VirtualPlanetBuilder [vpb] 0 Mon Feb 06, 2017 6:24 am View latest post
No new posts WG: Fix for DICOM plugin (DCMTK) : co... robertosfield Submission 0 Wed Dec 21, 2016 4:03 pm View latest post
No new posts How to merge osgocean and osgearth Rambabu General 2 Wed Dec 07, 2016 12:43 pm View latest post


Board Security Anti Bot Question MOD - phpBB MOD against Spam Bots
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Protected by Anti-Spam ACP