OpenSceneGraph Forum Forum Index OpenSceneGraph Forum
Official forum which mirrors the existent OSG mailing lists. Messages posted here are forwarded to the mailing list and vice versa.
 
   FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    RulesRules    UsergroupsUsergroups    RegisterRegister 
 Mail2Forum SettingsMail2Forum Settings  ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
   AlbumAlbum  OpenSceneGraph IRC ChatOpenSceneGraph IRC Chat   SmartFeedSmartFeed 

osgOcean linux bug disappeared with VBO


 
Post new topic   Reply to topic    OpenSceneGraph Forum Forum Index -> osgOcean [osgOcean]
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Adun
Appreciator


Joined: 04 Apr 2009
Posts: 118

PostPosted: Fri Apr 23, 2010 11:49 am    Post subject:
osgOcean linux bug disappeared with VBO
Reply with quote

Hi,
on fedora 12 x86 with latest nvidia with fftw3f I see perfect surface with experimental VBO branch, but in this bug is still present when I try to compile from svn/trunk directory.

Thank you!

Cheers,
Roman
Back to top
View user's profile Send private message
Kim Bale
Guest





PostPosted: Fri Apr 23, 2010 10:16 pm    Post subject:
osgOcean linux bug disappeared with VBO
Reply with quote

Hi Roman,

Do you mean the non VBO surface in the VBO branch works? or the VBO
version in the branch?

Kim


On 23 April 2010 12:49, Roman Grigoriev <> wrote:
Quote:
Hi,
on fedora 12 x86 with latest nvidia with fftw3f I see perfect surface with experimental VBO branch,  but in this bug is still present when I try to compile from svn/trunk directory.

Thank you!

Cheers,
Roman

------------------
Read this topic online here:
http://forum.openscenegraph.org/viewtopic.php?p=27206#27206









------------------
Post generated by Mail2Forum
Back to top
Adun
Appreciator


Joined: 04 Apr 2009
Posts: 118

PostPosted: Mon Apr 26, 2010 5:07 am    Post subject:
osgOcean linux bug disappeared with VBO
Reply with quote

I simply compile vbo branch from /branches/osgOcean-VBO and oceanexample
works fine.

-----Original Message-----
From:
[mailto:] On Behalf Of Kim Bale
Sent: Saturday, April 24, 2010 2:16 AM
To:
Subject: Re: [osgOcean] osgOcean linux bug disappeared with VBO

Hi Roman,

Do you mean the non VBO surface in the VBO branch works? or the VBO
version in the branch?

Kim


On 23 April 2010 12:49, Roman Grigoriev <> wrote:
Quote:
Hi,
on fedora 12 x86 with latest nvidia with fftw3f I see perfect surface with
experimental VBO branch,  but in this bug is still present when I try to
compile from svn/trunk directory.
Quote:

Thank you!

Cheers,
Roman

------------------
Read this topic online here:
http://forum.openscenegraph.org/viewtopic.php?p=27206#27206












------------------
Post generated by Mail2Forum
Back to top
View user's profile Send private message
Kim Bale
Guest





PostPosted: Mon Apr 26, 2010 7:42 am    Post subject:
osgOcean linux bug disappeared with VBO
Reply with quote

Sorry, what I mean is are you using the --vbo flag or not? Or does it work fine with both?

Cheers.


Kim.

2010/4/26 Roman Grigoriev < (
Only registered users can see emails on this board!
Get registred or enter the forums!
)>
Quote:
I simply compile vbo branch from /branches/osgOcean-VBO and oceanexample
works fine.


-----Original Message-----
From: (
Only registered users can see emails on this board!
Get registred or enter the forums!
)
[mailto: (
Only registered users can see emails on this board!
Get registred or enter the forums!
)] On Behalf Of Kim Bale
Sent: Saturday, April 24, 2010 2:16 AM
To: (
Only registered users can see emails on this board!
Get registred or enter the forums!
)
Subject: Re: [osgOcean] osgOcean linux bug disappeared with VBO

Hi Roman,

Do you mean the non VBO surface in the VBO branch works? or the VBO
version in the branch?

Kim


On 23 April 2010 12:49, Roman Grigoriev < (
Only registered users can see emails on this board!
Get registred or enter the forums!
)> wrote:
Quote:
Hi,
on fedora 12 x86 with latest nvidia with fftw3f I see perfect surface with
experimental VBO branch,  but in this bug is still present when I try to
compile from svn/trunk directory.
Quote:

Thank you!

Cheers,
Roman

------------------
Read this topic online here:
http://forum.openscenegraph.org/viewtopic.php?p=27206#27206





_______________________________________________
osg-users mailing list
(
Only registered users can see emails on this board!
Get registred or enter the forums!
)
http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org

_______________________________________________
osg-users mailing list
(
Only registered users can see emails on this board!
Get registred or enter the forums!
)
http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org


_______________________________________________
osg-users mailing list
(
Only registered users can see emails on this board!
Get registred or enter the forums!
)
http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org




------------------
Post generated by Mail2Forum
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OpenSceneGraph Forum Forum Index -> osgOcean [osgOcean] All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts Up to date tutorials for linux Rodrigo General 7 Wed Mar 01, 2017 9:57 pm View latest post
No new posts [Solved] Bug while updating geometry ... Nikkitta General 2 Thu Jan 26, 2017 9:27 am View latest post
No new posts How to merge osgocean and osgearth Rambabu General 2 Wed Dec 07, 2016 12:43 pm View latest post
No new posts a linux dialog starting to blur while... lq37 General 2 Tue Nov 29, 2016 4:57 pm View latest post
No new posts OsgOcean Rambabu General 1 Mon Nov 28, 2016 11:00 am View latest post


Board Security Anti Bot Question MOD - phpBB MOD against Spam Bots
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Protected by Anti-Spam ACP