OpenSceneGraph Forum Forum Index OpenSceneGraph Forum
Official forum which mirrors the existent OSG mailing lists. Messages posted here are forwarded to the mailing list and vice versa.
 
   FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    RulesRules    UsergroupsUsergroups    RegisterRegister 
 Mail2Forum SettingsMail2Forum Settings  ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
   AlbumAlbum  OpenSceneGraph IRC ChatOpenSceneGraph IRC Chat   SmartFeedSmartFeed 

TexSteramer fails in Cuda 4.0


 
Post new topic   Reply to topic    OpenSceneGraph Forum Forum Index -> osgCompute [osgCompute]
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Adun
Appreciator


Joined: 04 Apr 2009
Posts: 118

PostPosted: Mon Jul 11, 2011 7:30 am    Post subject:
TexSteramer fails in Cuda 4.0
Reply with quote

Hi,
I download http://www.cg.informatik.uni-siegen.de/data/Downloads/svt/osgComputeDemoApp.zip
and have black box
also I have warnings -
TexDemo::TexStreamer::init(): params are missing.
my setup is CUDA 4.0 lubuntu 11.04_x86 gcc 4.5.1 nvidia 275 Quadro 4000M


Thank you!

Cheers,
Roman
Back to top
View user's profile Send private message
jens.svt
User


Joined: 16 Mar 2009
Posts: 30

PostPosted: Sun Jul 24, 2011 12:35 pm    Post subject:
Reply with quote

Hi Adun,

This version of the demo application is currently not up-to-date.
We are working on that issue.

Best regards,
Jens
Back to top
View user's profile Send private message
Adun
Appreciator


Joined: 04 Apr 2009
Posts: 118

PostPosted: Tue Jul 26, 2011 5:20 am    Post subject:
Reply with quote

Hi,
Any news about how to postprocess textures in cuda 4.0?

Thank you!

Cheers,
Roman
Back to top
View user's profile Send private message
Mick
User


Joined: 11 Mar 2009
Posts: 31

PostPosted: Tue Jul 26, 2011 1:34 pm    Post subject:
Reply with quote

Hi Adun!

We just updated the demo application with respect to the current osgCompute trunk. Please give it a try.

Best regards,
Mick

_________________
SVT Group
Back to top
View user's profile Send private message
Adun
Appreciator


Joined: 04 Apr 2009
Posts: 118

PostPosted: Thu Jul 28, 2011 4:55 am    Post subject:
Reply with quote

Hi,Mick
All works fine.
I also tested with textureRectangle - and also works fine

Thank you!

Cheers,
Roman
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OpenSceneGraph Forum Forum Index -> osgCompute [osgCompute] All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts Osg 3.4.1 - Tutorial 12 Fails on Mac ... digitorus General 1 Sat Nov 04, 2017 12:32 pm View latest post
No new posts OpenThreads Pthread.cpp fails to comp... crubel@compro.net Submission 3 Tue Nov 29, 2016 9:26 pm View latest post
No new posts OSG with Qt on Android fails to rende... arms General 4 Mon Oct 24, 2016 9:11 am View latest post
No new posts osgversion command fails with symbol ... crubel@compro.net General 4 Tue Oct 11, 2016 5:31 pm View latest post
No new posts Render to osg::TextureRectangle fails? mille25 General 1 Tue Jun 28, 2016 9:33 am View latest post


Board Security Anti Bot Question MOD - phpBB MOD against Spam Bots
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Protected by Anti-Spam ACP